Friday, October 4, 2013

Projek Flashcards


Tak berapa berkenan dengan flashcards yg ada jual tu sebab Saif dok kunyah-kunyah kertas flashcards tu tauuu! So kini dalam proses membuat projek flashcards sendiri.

Ok, nak bagitau tu je, bye!

p/s: Beria busy nak siapkan kerja, nak pi MrDIY tengahari ni. Yahoo!

5 comments:

  1. amboi...kemain rajin...tak sabo nak nengok hasil rembatan mama saif dekat Mr. DIY...haha

    ReplyDelete
  2. Good job mama....yeyy rajin yer buat sendiri

    ReplyDelete
  3. aah nadt, prefer buat sendri..lg puas hati..mase kecik2 lu nayli nye flash card word sy buat sendri..kalu yg beli,word die sy x bkenan...tp kalu flash card huruf ni kalu nak ok, beli flash card keluaran read network..

    ReplyDelete
  4. aida x pernah buat sendiri time nurin dulu kala. beli ha ha... ada lagi flash cards tu :-)

    ReplyDelete
  5. Saya pn buat sniri tp x cntik mcm tu la... sng buat sniri lepas aisy makan bole print semula word yg hilang.. hihi

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...