Friday, November 29, 2013

Mommycha 1st GA

Akhirnya sempat gak menyelitkan diri buat entri sempena 1st GA Mommycha ni. Cuak weiii da nak tarikh tutuppp... Seb baik sempat. Maka inilah gambar yang kupertaruhkan. Fuuhhh..fuuhhh..jampi sikit bagi menang.

Mama dan Saif main air sungai. Inilah detiknya di mana Lenovoku terendam sama dalam air sungai..hiiii..
Jom lah berjemaah join GA ni.Camno nak join GA ni? Ni dia cara2nya :
  • JOIN/FOLLOW blog mommycha dulu. -done
  • Buat satu entry paling ringkas mengenai gambar yang korang hantar. -done
  • Ikut KREATIF/INOVATIF masing-masing. -done
  • Silalah letak link di entry anda mengenai GA ini.-done
  • Dalam gambar tu mesti ade gambar korang & anak masing-masing. -done
  • SATU gambar sahaja, okeh? -done
  • Kalo anak orang lain dikira DISQUALIFIED hahahahaha! -done
  • Pastu tinggalkan jejak link entry dekat RUANGAN KOMEN sticky post ini. -done
  • Tarikh Tutup: 1.12.2013 (AHAD)
Ok..tu je. byeee...


4 comments:

  1. Udah kenapa rendam lenovo dalam air? Haha. Kite pun baru join tadi. Fuhhh!

    ReplyDelete
  2. hi nad.
    tq tau sebab join.
    adess berpeloh ketiak nak pilih winners.
    huhuhuhu :)

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...