Friday, November 8, 2013

Saif And Cat

Malam tadi ada program sambutan Maal Hijrah kat kolej
Ada dinner sekali so boleh bawak family
Saya paksa papa Saif balik jugak attend majlis..ngehhee..
Seb baik dia datang walau secara paksa rela
Thank you dear..

Masa program tu saya kena handle tang persembahan
Alaaa..jaga slide video je
Tapi kena tunggu laptop kat depan tu jugak la
Saif ko tau la pantang nampak laptop memang jadik raja la dia
Dia nak conquer laptop tu sorang memang banyak cantek muka dia la
Da la laptop kolej, rosak karang naya je
So papa Saif bawak la Saif jalan-jalan menghiburkan hati
Saya tak ambek port pun ntah mana-mana je diorang berjalan

Bila balik rumah, papa Saif tunjuk gambo-gambo Saif dengan cat
Saif memang suka cat tapi dia tak berani nak pegang
Paling-paling pun dia main cuit-cuit je
Mana datang jajan cikedis tu tak tau la
Mesti papa Saif nak bagi Saif tapi Saif takmo
Pandai ko menolak cikedis ye nak..thumbs up
So cikedis tu jadi habuan cat je la..
Alahaaiii cutenya mama tengok Saif dengan cat ni..




 
 
 
 
 

p/s : Papa Saif takut cat..



5 comments:

  1. Sama ank akk yg sulong...sangat TAKUT kucing..baha

    ReplyDelete
  2. nampak Saif berani dengan cat...takpe..cat dengan budak jarang dia berkasar...:)

    ReplyDelete
  3. hahahaha. arissa takkan cuit.. dia memang akan menjerit sakan nangis! =P

    ReplyDelete
  4. papa takut cat? ehehe.princess pon suka cat.dpt cat habis digomolnya.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...