Thursday, April 24, 2014

Rumah Sewa Desa Pinggiran Putra

Assalamualaikum dan haii..

Kelmarin pi BPH, harapan nak dapat kuarters dengan segera tu agak tipis. Mungkin 2 tahun lagi kot baru dapat. Frust. Sadis.

So aku ingat nak cari rumah sewa baru sekitar Desa Pinggiran Putra. Aku pilih Desa Pinggiran Putra sebab dekat dan takde tol. huhu..Aku serius stress dengan condition rumah sekarang. Barang2 pun banyak lagi dalam kotak yang tak dibukak menunggu masa untuk pindah lagi. Kalau nak terus dok rumah ni, ada banyak sangat benda yang perlu dibaiki yang aku rasa baik aku pindah cari rumah lain.

So, sapa ada rumah sewa kat Desa Pinggiran Putra atau kenal sape-sape yang ada rumah sewa situ, please contact aku A.S.A.P. Boleh email kat aku : didie_kawaii@yahoo.com

Thanks in advance.


6 comments:

  1. Sebut BPH iols pun jadi stress. Huuuuu.

    ReplyDelete
  2. tak ada plak..tp sy keja kat cyber..dekat ajer

    ReplyDelete
  3. tak cari dekat putra perdana ke. dkt dgn purtajaya n cyberjaya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. putra perdana jem tak kalau pagi2 pi keja ke KL

      Delete
  4. kawasan tu sewa mahal..teres setingkat rm800..umh kosong.kawasan situ ramai org berebut..sebab rumah landed dan x jem..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...