Tuesday, April 15, 2014

Tupper Cabinet To Let Go

Assalamualaikum dan haii..

Straight to the point. Aku nak letgo tuppercabinet yang baru aku beli ni. Memang baru sangat. Baru minggu lepas aku beli. Kabinet ni adalah cute n mudah nak pasang. Aku yang mak buyong ni pun boleh pasang sendiri kabinet ni.


Hajat hati nak letak kat bawah rak dapur untuk susun atur barang2 kat dapur yang makin semak tu. Sebelum beli, aku da siap2 ukur ngam-ngam untuk masuk bawah rak dapur tu. Ukuran setiap satu kuib tu 35cm x 35 cm macam ni :


Dan memang ngam-ngam bawah rak dapur tu berukuran 70cm. Kiranya ngam la kan untuk masuk 2 kiub kan.

Tapi aku tersilap percaturan sebab bila aku da pasang 2 row kiub, bila aku test masuk bawah rak, tak muat! Sebabnya knob hitam penyambung setiap kiub tu telah mengambil space 2cm setiap satu. So memang tak muat la nak masuk ruang 70cm bawah tu kan.

So dengan berat hati, aku nak let go la tupper cabinet ni sebab rumah sewa aku la ni terlalu 'luas' untuk ditambah dengan perkakasan gedabak gini. Nak letak dalam bilik pun da xde ruang. Sobsss..

Aku nak letgo harga rugi. Aku beli RM187.90.
Aku nak letgo RM170 including postage. 

Sesiapa yang berminat nak beli ble la email aku : didie_kawaii@yahoo.com

- SOLD-

6 comments:

  1. Aku dapat tengok je nadt.
    Serupa kes nya. Rumah luas sangat.

    ReplyDelete
  2. Cukup kukuh tak nak buat simpan detergent??

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya kalau buat simpan detergent melendut kot. maknanya x cukup kukuh.hehe..

      Delete
  3. cantik black and red...tp Umi Qi x beli lg sebab nak survey umah betul dulu...kang nanti nak pindah nangis sensorang nak hangkut barang

    ReplyDelete
  4. sangat cantik..pernah juga nampak ni kat lazada kot..cantik..berkenan jugak..

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...