Tuesday, May 27, 2014

Hulurkan Tangan, Ringankan Beban Demi Secebis Harapan

Assalamualaikum dan haii..

Pagi ni seorang rakan group FB saya post kan status ini untuk memohon sumbangan bagi meringankan beban sepupunya bagi membiayai kos pembedahan anaknya berjumlah RM50,000. Maka ikhlaskan hati kita untuk menghulurkan sedikit sumbangan bagi meringankan beban yang ditanggung oleh ibu bapa bayi ini. Kita juga ibu, kita juga bapa..kita tau apa rasanya bila anakanda kesayangan diuji nikmat kesihatannya.

Untuk makluman juga, akaun ibunya baru sahaja diblock oleh Maybank. Mereka kini dalam proses membuka akaun bank yang baharu. So, boleh cuba bank in ke akaun si ayah ye.

155108820401-Mohd Nizam Mohd Kasim(ayah) 

UPDATE

Disebabkan banyak sangat transaction, kedua-dua akaun telah diblock. tapi dana masih belum mencukupi. mereka dalam proses bukak akaun semasa tapi sbb banyak prosedur so stil pending. so buat sementara ni ble transfer ke akaun AMBANK 2620070002976 mohd nizam mohd kasim. lagi satu ble bank in ke CIMB 7602826727 mohd nizam mohd kasim. harap maklum.

Comel sangat baby ni. Tabah hadapi ujian dengan senyuman. Buat ayah ibu Izz Rizzqi, terus kuar hadapi ujian ini. Allah always know what's best for us. Semoga baby ini cepat sembuh. Amin.

5 comments:

 1. alhamdulillah..sikit pun harap dapat membantu anak kecil ini..

  ReplyDelete
 2. allah.. keciannya... semoga sihat...

  ReplyDelete
 3. sis..mohon nak copy & paste gambar & no akaun tu ye..mudah2an ada lbh ramai yg nak bantu baby ni.. :)

  ReplyDelete
 4. in sha Allah..semoga adik ini cepat sembuh

  ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...