Monday, June 30, 2014

Biskut KRogers (sticky post)-new entry scroll ke bawah

Assalamualaikum dan haii..

Ramai plak yang bertanya pasal biskut Krogers. Tak dan lagi aku nak promote, korang da bertanya ye. bagus..bagus,,

Ada 3 perasa yang available :
1) Raspberry and Almond Chips
2) Almond and Cocoa Chips
3) Blueberry

Semua perasa pun sedap!!

Untuk makluman juga biskut ni buatan Malaysia dan dijamin halal (ada cop halal JAKIM tapi lupa nak snap-bawak sample ke opis, dengan tin2 sekali diorang ngap hilang tak sempat ambik gambar) dan harga yang ditawarkan ni memang boleh kata yang termurah di pasaran. Setiap tin beratnya 400gm dan ada 48pcs biskut kat dalamnya. Biskutnya besar-besar tau.

Tak semestinya time da nak raya baru nak beli biskut ni. Biskut ni boleh dimakan anytime. Petang-petang tu kalau takde kuih-kuih buat minum petang, makan biskut ni cicah teh/kopi pun sodapnya mak aiihhh!!



Cicah kopi pun sodappp!!

Model biskut kami..hehe

So berapa harganya?

Harganya cuma RM23 sahaja per tin (any flavor)
Nak lebih jimat beli 5 tin = RM100.
Harga tak termasuk postage.
But actually kami prefer COD (area PJ, Sg.Buloh, Sri Damansara, Putrajaya, Tampin dan Melaka)

So, sape berminat nak order, boleh la roger :

019-6459155 - fisya (wasap/sms/call)
019-2107187 -zubair (wasap/sms/call)
Korang jugak boleh tengok page biskut ni kat FB HasyaEShoppe. Ble PM terus my SIL kat page tu ye. Lagi senang.

1 comment:

  1. wahh sodappnyer biskut, salam ramadhan mak tuu., ehHHee

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...