Thursday, June 12, 2014

Kat Mana Nak Beli Avent Digital Warmer?


Assalamualaikum dan haii..

Ramai yang bertanya kat entri lama saya pasal Avent Digital Warmer (entri), kat mana ble beli warmer tu?


Actually sebelum ni aku beli menerusi mudah.my. Masa tu warmer ni agak rare, ramai yang tak tau pasal kewujudan warmer jenis digital macam ni. Susah nak dapat, harga pun agak mahal. Kebanyakan beli direct from UK.

N now warmer ni da lebih mudah didapati. Paling mudah, korang search je la kat mudah.my tu, avent digital warmer. Berlambak da company yang jual sekarang. But aku nasihatkan carik la yang boleh COD, lebih dipercayai la. Mudah.my tu sebagai platform iklan je, apa-apa urusan korang kena contact direct sendiri dengan company yang iklankan tu.

Kat FB pun sekarang da ada jugak la yang jual warmer ni. Yang aku perasan kat FB Littlekids.com.my and Kedai Avent Murah ada jual tapi tak tau la still in stock ke tak. Kena rajin bertanya la. Korang try la survey FB yang jual produk Avent, maybe ada. Harga aku tengok sama je RM250 gitu.

Ok. Selamat berwarmer..


1 comment:

  1. betul tu..kena hati2..banyak penipu sekarang ni

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...