Friday, July 18, 2014

Tudung Raya Happylifeshoppe

Assalamualaikum dan haii..

Walaupun memang da pasti, tahun ni aku memang tak beraya tapi semangat nak shopping raya tu tetap ada. Baju aku takde beli pun tapi tudung wajib beli. Aku suka sangat beli tudung tak kisahla jenis bawal ke, shawl ke, tudung sarung segera ke..aku suka pelbagai supaya boleh disesuaikan ikut situasi. Situasi tu lebih kurang camni la, time aku ada banyak masa ble la lilit2 shawl. Tapi kot time nak cepat, tudung sarung segera lebih memudahkan.

So antara online shop yang aku suka untuk beli tudung adalah kat Happylifeshoppe. Semalam (Khamis) aku tengok kat FB, ada tudung baru. Lacey Adeena nama dia. Cantik hoii ada lace-lace. Aku suka benda alah ada lace-lace ni bak kata Che Ta, lace is sexy. Ngehehe..

Ni la tudung Lacey Adeena tuuuu..aku tengok yang model ni pakai la terus jatuh hati n terus terklik beli. Eh? Aku beli sebijik yang color ni la. Tudung ni jenis soft awning. Aku memang prefer soft awning sebab senang nak basuh tak perlu risau awning patah.
Sumber gambar : FB Happylifeshoppe

Servis dia pun sangat bagus. Aku order hari Khamis pagi(semalam), tengahari ni (Jumaat), abang PosLaju da ketuk pintu hantar parcel. Wahhhh..teruja mak!

Belum bukak plastik lagi da teruja dengan cantiknya tudung ni..

Dapat free sampul angpow raya plak tu!Suka!Suka!Suka!

Lace tudung ni memang cantik sangat weii..memang nampak sangat berkualiti setanding harganya. Tudung ni size M, memang labuh da tutup dada macam model tu pakai. Size L pun ada gak kalau yang nak extra labuh.

Gambar aku pakai? Tadak..hahaha..sebab mak yong malu nak pamer muka kembang berminyak tengahari panas buta ni. Takpe, tengok gambo model tu pakai je pun memang tau da memang cantik. Raya nanti kot aku pakai, aku share haa.. Tapi apa yang pasti memang puas hati dengan produk n servis daripada Happylifeshoppe. So korang kalau nak beli gak or nak cuci2 mata je ke boleh la pi FB dia :

atau website dia :


4 comments:

  1. Cantiknya..nk kena tgok juga ni..kot2 ada yg berkenan...

    ReplyDelete
  2. Cantiknya! Dh tgk tp takde yg sama theme taun ni. Huuu.

    ReplyDelete
  3. memang cantik la nadt..kaler dia tu buat ai jatuh ati...

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...