Monday, October 20, 2014

Warm Up

Assalamualaikum dan haii..

Lama tak update blog kan sejak beranak pinak ni. Jadik seorang mak bukan kerja mudah. Jadik seorang mak kepada 2 orang anak lagilah bukan kerja mudah.

Tapi awesome!

Maka bersyukurlah..

Walaupun aku selalu jugak nak bertukar jadi simba the white lion bila si adik buat perangai atau si abam buat nakal. Hooohhh..masa ni la aku nak praktis sejauh mana aku boleh positif.

Ok..tak tau nak cerita apa lagi. Cukup la tu entri warm up lepas naik keja. Hoho..

Nah..belanja gambo sekeping..


Ok..sambung buat kerja..


7 comments:

  1. napa muka adik sebek je tu...

    ReplyDelete
  2. fai yang baru anak sorang ni pun kadang2 terpaksa jugak bertukar jadi "singa".. hihi...

    ReplyDelete
  3. sabar yer nadt mula2 mmg kelam kabut skit. Insyaallah nnt dah biasa buat keje laju2.
    masak , mengemas...

    ReplyDelete
  4. salam singgah...jemput jenguk my blog

    ReplyDelete
  5. Baru je bace entry pasal abang demam mase umur 3 bulan dlu. Besar dah dye. :) stay cute both abg n adik.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...