Friday, November 14, 2014

Stop Blogging?



Ehm..asyik berfikir-fikir macam nak stop blogging. Kat opis busy dengan kerja. Kat rumah busy dengan anak-anak n kerja rumah yang macam tak pernah habis-habis. Bila masanya nak tulis blog. Nak blogwalking pun tak menyempat da sekarang.

Tapi sayang nak berhenti blogging. Aku suka menulis. Tak kisah la tulis tentang apa pun. Lagipun orang berlatarbelakang pendidik macam aku ni memang kena menulis. Tambah plak lagi aku da lama tak update apa pun tapi still tabung nuffnang aku bertambah. Huuu..tu yang syok tengok tu.

Cari mood dulu..kena susun balik time management.

9 comments:

  1. rugi kalo benti berblog..
    xpe.. amek mase..
    slow2 blogging blk.. =)

    ReplyDelete
  2. janagn la benti nadt.. 1 masa nanti anak2 boleh baca..

    ReplyDelete
  3. samalah dengan kita..yana dah lama tak update..tgh slow2 rajinkan diri..sebab bila lama tak update mcm menyesal semua memori dah hilang =(

    ReplyDelete
  4. Akk pun takde masa jgk sgt nk BW..weekend akk buat entry siap2 utk scheduled..kalau x akk update pakai hp jep..hahahaha..simple cerita pun ok dah kan

    ReplyDelete
  5. Ala.. jangan berhenti.. kalau dah suka menulis. Teruskan jer la berblog. Hehe..
    salam perkenalan..

    www.mamamyja.com

    ReplyDelete
  6. ala nadt chill! mebi mood swing nanti ade mood update balik yer :)

    ReplyDelete
  7. jangan stop nadt. suka baca tulisan nadt tau

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...