Monday, December 8, 2014

Clear Items!

Assalamualaikum dan haii..

Aku ada beberapa preloved items nak jual murah-murah ni.Nak bagi clear barang-barang kat rumah ni yang da penuh sesak bagai..

ITEM 1 : POOL (termasuk pam elektrik)
~current status : SOLD~ 
Harga beli : RM250
Harga nak jual : RM200
Condition : 9.5/10 (letak dalam rumah je anak buat main, tak pernah isi air pun)
Reason jual : Nak clear space kat rumah. Pool ni baru 2 bulan beli. Encik suami beli sebab nak bagi anak main slide tu. Motip nak bagi main slide tapi beli pool besar begini? Condition memang ok just habuk-habuk sikit la tak kuasa da aku nak lap hari2. Kalau tengok dalm gambar ni, encik suami tak pam betul-betul so tak berapa mantap sangat kelihatannya.


ITEM 2 : IKEA children's tent
~current status : SOLD~
Harga beli : RM69
Harga nak jual : RM50
Condition : 10/10
Reason jual : Beli dan pasang sekejap je masa dok Karak dulu. Tak lama pastu pindah dan tak pernah pasang lagi tent ni. So nak jual lagi bagi clear sket ruang dalam stor tu.


ITEM 3 : Meja Belajar
~current status : BOOKED~ 
Harga beli : RM105
Harga nak jual : RM80
Condition : 9/10(ada kesan calar sket-sket n kesan color pencil tapi boleh hilang bila lap)
Reason jual :Anak terlalu obses dengan meja ni sampaikan nak angkut bawak tidur sekali atas katil. Maka mama terpaksa bertindak kejam bungkus semula meja ni masuk kotak, simpan n now time to let it go.


ITEM 4 : Handbag ELLE
~current status : SOLD~ 
Harga beli : RM399
Harga nak jual : RM150
Condition : 8/10(ada kesan calar sket dan terkopek sket side tepi, rujuk gambar seterusnya)
Reason jual : Banyak sangat handbag so nak bagi clear la. Handbag ni masa aku beli new arrival so tu pasal harga dia agak mahal. Beg ni besar boleh muat nak masuk tablet or ipad. Aku sumbat NOTE 10.0 pun muat. Beg ni ada kesan terkopek kat bahagian tepi-tepi dia dan kesan lekuk terlipat. Kalau kau rasa kau fussy buyer aku nasihatkan tak payah beli. Ikutkan aku yang tak fussy ni handbag ni still condition 10/10..kehkeh..


Ada 3 compartment di dalam. 

Bahagian tepi ada terkopek n kesan lekuk sebab beg terlipat. Tapi mata aku tengok ok je ni.

Kesan calar sket

ITEM 5 : Jeans LEVIS (Original-beli kat butik)
Harga beli : RM290
Harga nak jual : RM100
Condition :9.5/10
Reason jual :  Dah tak muat pakai sebab aku makin kurus kan (sambil nangis empat bucu katil). Ni bukan sekadar preloved tapi still in love punya items. Sayang nak let go tapi kalau da tak bermanfaat untuk aku, dengan berat hati lepaskanlah. Jeans ni straight cut, potongan paras atas pinggul. Saiz pinggang 27. Oh ye, aku ada hantar potong sket kakinya so sesuai la untuk orang yang rendang macam aku berketinggian 150cm.




All prices are excluding postage. Harga still boleh kawtim asalkan munasabah. Postage aku kira RM10 bagi setiap item. Kalau ada yang ambil lebih dari satu item nanti aku kawtim harga postage. Kalau ada yang nak COD or self pick up lagi bagus area Putrajaya ye.

So sapa yang berminat, boleh la email aku : 
nadiabintihairi@gmail.com


2 comments:

  1. aku nk levis, nk levis, nk levis.

    bahhahahahahahahhahah gelak makjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. silalah beli. ko mesti muat punye ah. hahaha..

      Delete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...