Thursday, December 4, 2014

First Cheque From Nuffnang

Assalamualaikum dan haii..

 

Alhamdulillah rezeki..first time cash out tabung nuffnang, hari ni sampai da cheque nye. Tak banyak mana, maklumla blogger suam2 kuku syok sendiri. Apapun rezeki untuk anak2 la ni.

Thanx Nuffnang. Semangat nak menulis lagi nih..

10 comments:

  1. tahniah.. kita dah dekat sebulan lebih tak dapat2 lagi cheque.. hahahha

    ReplyDelete
  2. hihi..
    kita pon salu dpt ciput ciput je..
    yela..
    harap trafik je kat nuffnang..
    nak dapat income banyak, kene join event dorang...

    ReplyDelete
  3. hehe ok la kan.. menulis pun dapat duit.

    sy penah cash kan sekali je tu pun rm50 hahaha

    ni misi nak kumpul rm600 yeahh :D

    ReplyDelete
  4. rezeki tu nad. tak kira byk ke sikit.

    ReplyDelete
  5. nuffnang aida da 3 angka. ini kali lah nak cash kan.
    sama la... bertahun baru capai 3 angka :)
    blogger sejuk beku aida ni hi hi....

    ReplyDelete
  6. tahniah..dah cashkan bulan 9 aritu..dapatlah beli apa2 kan

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...