Sunday, May 3, 2015

Double D Puan Pinggu Birthday Celebration

Assalamualaikum dan haii..

Ye ye aku tau cerita da nak basi tapi aku nak share jugak. Bising haa korang aku lama tak update. Citer ni da lama dalam draft tapi aku masalah sket ar bab upload gambo. PC ni takble nak bluetooth plak. So terpaksa aku upload guna apps blogger dalam hp tapi sampai nan hado tak semua dapat diupload. Nih aku gagahkan diri cuba upload gambo lagi n update gak cerita da basi sebagai bukti aku ahli gojes yang setia. hahaha.. gambo banyak aku cilok je dari group.

Haa.. tengok..tengok..da 28 kali aku upload gambo tak masuk gak. Grrrr.. jap try upload guna Googledrive plak. Pfftt..

Haaa..berjaya pun upload guna Googledrive. Laju je..Grrrr..

Hari Ahad lepas, aku pi besday party anaknya Puan Pinggu a.k.a Umie iaitu si Dhia and si Dayyin. Dhia turn 3 and Dayyin turn 1. Aku xpenah jumpa Puan Pinggu tapi dalam group gojes memang da biasa menjemah macam kenal lama da so takde la rasa malu sangat nak bertandang ke rumah orang.

Aku sampai awal tepat-tepat pukul 3 petang. Ehm..macam takde geng yang sampai lagi. So husband ajak pi shopping groceries dulu kat AeonBig. AeonBig dekat je dalam 10 minit. Memang aku shopping selaju mungkin sebab nak patah balik rumah Puan Pinggu.

Pukul 4 aku sampai semula ke rumah Puan Pinggu. Masa sampai tengok si Mimi, Khairul, Aznor n Fiza da ada. Seronok  jumpa diorang ni, macam da kenal lama. Eh, memang da kenal lama tapi dalam alam facebook n blog je. Bila jumpa dalam dunia realiti, macam tu jugak la perangainya. Tak lama pastu Myzatul sampai. Pastu si Sue Haida. Then Anez. Makin ramai korum moh la kita bergambar.

Enjoy the pic!

Bab bergambo memang galak la masing-masing. Tema party ladybird.

Ini la dia Puan Pinggu. Tercengang Safir tengok Dayyin jerit gitu..
  
Geng gojes

Wif Mimi & Rafif

Wif Aqilah anak Sue Haida...very the kak-kak

Wif My

Alololo Safir..comey macam mama dia..bahahahaa..

 Comel kek nya. Ladybird gitu.

  Goodies!!

 Ok..tu je aku nak cerita. Gila hilang skill menulis blog aku nih. Ok, Byeeeee...

1 comment:

  1. Ooo..nadt rupanya. Huhu. Kdg kt fb tu xleh nak kenal muka betul2. Ni dh nmpk betul dpn mata br tau. Hihi.

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...