Thursday, May 7, 2015

Spring Cleaning + Home Makeover


Bila otak mula rasa serabut tiap kali berada di rumah, maknanya da tiba masa untuk :


+


=



Nak kena ambik cuti ni untuk totally kemas rumah. Sehari tak cukup kot. Kena ambik cuti 2 hari la baru boleh siap. Arghhh..


3 comments:

  1. kalau kemas umah mmg sehari x ckup..rasa mcm nak cuti seminggu je kan..ehehe..

    ReplyDelete
  2. Saya pun nak buat spring cleaning tapi x sempat lagi...buat sikit2 jek hehe

    ReplyDelete
  3. Serius 2 hari pun xkan cukup..pasal apa tau..pasal kau bukan saja nak mengemas tapi tah berapa minit dan jam kau pakai untuk kelebet barang..tau x kelebet..kekeke

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...