Wednesday, December 16, 2015

Label Di Dapur

Dah lama dah aku nak tukar label buruk kat barang-barang dapur tu. So bila da ada printer color, memang sedap la aku dok print macam2 label. So manfaatkan hari cuti dengan buat keja berfaedah, meh tukar label.

 Gigih nak gunting satu-satu ni dengan anak berebut nak gunting jugak

 Bekas garam Before and After

All the rempah ratus

Love this view so much... 

 
Tempat susun segala rempah ratus dan bahan memasak. Minyak aku tuang dalam bekas purple tu, senang nak curah kat kuali..

Tepung pun kena label. Salah guna tepung naya je

Rempah serbuk

Ini tempat segala jenis bahan bancuhan minuman dan susu anak. Yang kanan sekali color peach tu aku da tukar color pink baru la match semua kan.

Ni lagi..

Tempat simpan stok barang kering


Ok daaa.. tu je nak share hari ni. bye...

8 comments:

  1. comelnya... kite tak start lagi wat labelling..

    ReplyDelete
  2. sampai hari ni x dapat cari stiker utk tampal

    ReplyDelete
  3. dah nak masuk tahun baru...
    rasa nak tukar jugak laaa label kt dapo tu

    ReplyDelete
  4. rajin sungguh....akk punya langsung takde label2...alahai..xgigih

    ReplyDelete
  5. wah..kemas! senang nk ambik barang camni

    ReplyDelete
  6. Assalam Sis..

    salam ziarah...bestnyer dah kemas buat label tu kan...kite x start lagi.. brg2 baru pindah rumah pun x kemas lagi..heheh

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...