Monday, March 28, 2016

Hijau



Assalamualaikum dan haii...

Lama tak update blog tetiba menepek muka sendiri. Hahaha..

Suatu ketika aku pernah sangat tak suka dengan warna hijau. Adalah sebabnya kenapa aku tak suka hijau tuu.. semua yang berkaitan warna hijau memang akan di❌ serta merta.

Tapi masa berlalu memang akan mengubah diri kita. Suatu hari di cafe aku ternampak someone anonymous memakai shawl hijau. Hijau yang mcm ni lah. Hati aku terdetik berkata "eh, cantiknya hijau tu.." Dan detik itulah yang jadi turning point untuk aku mula menerima hijau untuk mewarnai hidup.

Dan hari ni aku berjaya memakai warna hijau. Syabas nadt! Punyalah teruja nak pakai hijau tu sampaikan tak kisah tak match ngan baju pun. Hahaha..

Sekian,
Mama Tak Hijau
posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. cantik la nadt...matching dgn baju tu..kalau x matching pon skang kan trend..blocking kaler..heheh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak berapa nak color blocking ni. main taram je. huhu

      Delete
  2. comel entri ni nadt haha. daku pun sama x suka kaler hijau. ada sekali tu admire giler kat siti...siti suka kaler hijau. gurl crush lah ni... eh terus suka kaler hijau. tah ape2 hahaha

    ReplyDelete

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...