Monday, March 28, 2016

Hijau



Assalamualaikum dan haii...

Lama tak update blog tetiba menepek muka sendiri. Hahaha..

Suatu ketika aku pernah sangat tak suka dengan warna hijau. Adalah sebabnya kenapa aku tak suka hijau tuu.. semua yang berkaitan warna hijau memang akan di❌ serta merta.

Tapi masa berlalu memang akan mengubah diri kita. Suatu hari di cafe aku ternampak someone anonymous memakai shawl hijau. Hijau yang mcm ni lah. Hati aku terdetik berkata "eh, cantiknya hijau tu.." Dan detik itulah yang jadi turning point untuk aku mula menerima hijau untuk mewarnai hidup.

Dan hari ni aku berjaya memakai warna hijau. Syabas nadt! Punyalah teruja nak pakai hijau tu sampaikan tak kisah tak match ngan baju pun. Hahaha..

Sekian,
Mama Tak Hijau
posted from Bloggeroid
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...