Wednesday, September 12, 2018

Happy Bubble Shower Gel by Therapybalmpuerskidsdom

Si bambam Aaira Sophea tu kulitnya memang sensitif sikit. Kalau salah guna produk, mulalah merah-merah naik ruam kat kulit dia. So kalau nak mandikan dia, memang aku pilih produk yang lembut untuk kulit dia. 


Salah satu produk yang aku guna inilah dia - Happy Bubble Shower Gel by @therapybalmpuerskidsdom . 

Antara kelebihan shower gel ni adalah : 
NATURAL
TIDAK MELEKIT
KULIT MENJADI LEMBAB
SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF


Bahannya pula terdiri daripada :
LAVENDER
JASMINE
BERGAMOT
ROSE

Ada ROSE, patut lah baunya wangiiiii sangat. Actually bukan setakat Aaira, mama Aaira pun pakai shower gel ni jugak. Even dah bilas pun, wangi rose tu melekat tau, sedap sangat.

Kalau ada yang nak cuba, boleh beli Trial Pack dulu. Baru RM15 je uolsss! Murah!

Trial set ni termasuk shower gel dan lotion. Memang berbaloi sangat!

Ok, cuba jangan tak cuba tauuuu...

Instagram : @therapybalmpuerskidsdom
Whatsapp : 011-28556016




No comments:

Post a Comment

Love you to the moon and back!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...